Over ons

We volgen de Zwolse Huizenmarkt met veel plezier!

Taxatie in Zwolle is opgericht door Richard Lennips en Michiel Kremer, twee vrienden met een gedeelde interesse in huizen en de woningmarkt. Al jaren volgen we de Zwolse huizenmarkt met veel enthousiasme.

 

In 2020 zijn we gestart met ons bedrijf Taxatie in Zwolle. Dé plek waar je terecht kunt om je woning in Zwolle te taxeren. Op dit moment zijn we naast Taxatie in Zwolle beide nog actief in het bedrijfsleven, waardoor we onze werkwijze op dit moment anders hebben ingericht. Onze ambities zijn groot en willen graag een rol van betekenis spelen in de Zwolse Huizenmarkt.

 

In onze eigen zoektocht naar taxateurs in Zwolle kwamen we er al snel achter dat het niet makkelijk is om de geschikte taxateur te vinden.  Naast dat het leuk is om de waarde van je huis te weten is een taxatie vaak ook een verplichting vanuit de bank en/of hypotheekverstrekker. Hier wil je niet te veel tijd en zeker niet te veel geld aan besteden. Door onze efficiënte aanpak en goede kennis van de Zwolse huizenmarkt kunnen we je huis betrouwbaar & betaalbaar taxeren.

Richard Lennips

Erkend Taxateur

Michiel Kremer

Taxatie Adviseur